Agatha Christie hangoskönyv

Agatha Christie hangoskönyv

Agatha Christie hangoskönyv gyűjtemény itt fellelhető darabjai előzetesen:

 • A ​kutya se látta hangoskönyv
 • A ​Sittaford-rejtély hangoskönyv
 • A házmesterné bosszúja hangoskönyv
 • A tükör hangoskönyv
 • Fülemüle villa hangoskönyv
 • Gyilkosság az Orient expresszen hangoskönyv
 • Gyilkosság egy csendes házban hangoskönyv
 • Gyilkosság méretre hangoskönyv
 • Gyilkosság mezopotámiában hangoskönyv
 • Miss ​Marple mesél hangoskönyv
 • Nyaraló gyilkosok hangoskönyv
 • Rejtély ​az Antillákon hangoskönyv
 • Zátonyok ​közt hangoskönyv

(Lejjebb találhatók az Agatha Christie hangoskönyv források)

Agatha Mary Clarissa Christie angol író volt (1890. szeptember 15. – 1976. január 12.), aki hatvanhat detektív regényéről és tizennégy novellagyűjteményéről ismert, különösen azokról, amelyek a kitalált nyomozók Hercule Poirot és Miss Marple körül forognak. Ő írta a világ leghosszabb ideig futó darabját, az Egérfogót is, amelyet 1952 és 2020 között a West Endben játszottak, valamint hat regényt Mary Westmacott fedőnév alatt.

1971-ben az irodalom iránti közreműködéséért a Brit Birodalom Rendjének (DBE) Dame parancsnokává nevezték ki. A Guinness-rekordok Christie-t minden idők legkelendőbb szépirodalmának írják, regényei több mint kétmilliárd példányban keltek el. Christie egy gazdag felső középosztálybeli családban született a devoni Torquay-ben, és jórészt otthoni iskolában tanult.

 

Eleinte sikertelen író volt, hat egymást követő elutasítással,

de ez 1920-ban megváltozott, amikor megjelent a Hercule Poirot nyomozót felvonultató A rejtélyes ügy a stílusban. Első férje Archibald Christie volt; 1914-ben házasodtak össze, és egy gyermekük született, mielőtt 1928-ban elváltak. Mindkét világháború alatt kórházi kórházakban szolgált, alapos ismereteket szerzett a számos regényében, novellájában és színdarabjában szereplő mérgekről. Max Mallowan régésszel 1930-ban kötött házassága után évente több hónapot töltött ásatással a Közel-Keleten, és szakmájában első kézből származó ismereteit felhasználta fikciójában.

Az Index Translationum szerint továbbra is ő a legtöbbet fordított egyéni szerző. 1955-ben Christie volt az Amerikai Mystery Writers Grand Master Award első díjazottja. Később abban az évben az Ügyész Tanúja Edgar-díjat kapott a legjobb játékért. 2013-ban a Krimiírók Szövetségének 600 hivatásos regényírója a legjobb krimiírónak, Roger Ackroyd meggyilkolása pedig a valaha volt legjobb kriminek választotta.

Christie könyveinek és novelláinak nagy részét televízióhoz, rádióhoz, videojátékokhoz és grafikus regényekhez adaptálták. Több mint harminc játékfilm készül a munkája alapján.

 

Agatha Christie hangoskönyv gyűjtemény

Szerző Agatha Christie hangoskönyv cím
Agatha Christie A ​kutya se látta hangoskönyv
Agatha Christie A ​Sittaford-rejtély hangoskönyv
Agatha Christie A házmesterné bosszúja hangoskönyv
Agatha Christie A tükör hangoskönyv
Agatha Christie Fülemüle villa hangoskönyv
Agatha Christie Gyilkosság az Orient expresszen hangoskönyv
Agatha Christie Gyilkosság egy csendes házban hangoskönyv
Agatha Christie Gyilkosság méretre hangoskönyv
Agatha Christie Gyilkosság mezopotámiában hangoskönyv
Agatha Christie Miss ​Marple mesél hangoskönyv
Agatha Christie Nyaraló gyilkosok hangoskönyv
Agatha Christie Rejtély ​az Antillákon hangoskönyv
Agatha Christie Zátonyok ​közt hangoskönyv

 


LETÖLTENÉD? HOGYAN LESZ A YOUTUBE HANGOSKÖNYVBŐL LETÖLTHETŐ MP3?

 1. Másold ki a youtube videó linkjét és illeszd be felül a “Paste link here..” részbe.
 2. Ellenőrizd, hogy a kimeneti fájlformátum mp3 legyen.
 3. Majd kattints a START -ra és a program elkezdi a videó átalakítását mp3-ra.
 4. Ahogy elkészült a konvertálás, megjelenik egy DOWNLOAD gomb. Kattints rá és töltsd le a hangoskönyvet mp3 formátumban. Ennyi az egész 🙂

Hangoskönyv letöltés és mp3 formátummá alakítás itt >>


 

1946-ban Christie azt mondta magáról:

“Legfőbb ellenszenvem a tömeg, a hangos zaj, a gramofonok és a mozik. Nem szeretem az alkohol ízét és nem szeretem a dohányzást. Szeretem a napot, a tengert, a virágokat, az utazást, a különös ételeket, a sportot, koncertek, színházak, zongorák és hímzés. ”

Christie szépirodalmi művei tartalmaznak néhány kifogásolható karakter-sztereotípiát, de a való életben sok elfogultsága pozitív volt. Négy év háború sújtotta London után Christie abban reménykedett, hogy egy nap visszatér Szíriába, amelyet “szelíd termékeny országnak és egyszerű népének nevezett, akik tudnak nevetni és élvezni az életet; akiknek méltóságuk, jó modoruk és remek humorérzékük van, és akiknek a halál nem szörnyű “.

Az Agatha Christie Gyermekekért Alapítvány 1969-ben jött létre, és nem sokkal Christie halála után jótékonysági emlékalapot hoztak létre, hogy “segítsen két olyan ügyben, amelyet ő kedvelt: idős emberek és kisgyermekek”.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: