Pál utcai fiúk hangoskönyv letöltés

Pál utcai fiúk hangoskönyv

A Pál utcai fiúk hangoskönyv letöltési forrása egy helyen!

Mivel a Pál utcai fiúk jelenleg kereskedelmi forgalomban van, így két lehetőség adott a letöltésére. Az egyik a hivatalos Pál utcai fiúk hangoskönyv, a másik, hogy hobbi felolvasók verzióját töltöd le.

 

HOGYAN LESZ A YOUTUBE HANGOSKÖNYVBŐL LETÖLTHETŐ MP3?

Másold ki a youtube videó linkjét és illeszd be felül a “Paste link here..” részbe. Ellenőrizd, hogy a kimeneti fájlformátum mp3 legyen. Majd kattints a START -ra és a program elkezdi a videó átalakítását mp3-ra.

Ahogy elkészült a konvertálás, megjelenik egy DOWNLOAD gomb. Kattints rá és töltsd le a hangoskönyvet mp3 formátumban. Ennyi az egész 🙂

Hangoskönyv letöltés és mp3 formátummá alakítás itt >>

 

Az alábbi listában mindkét lehetőség forrását megtalálod, így szabadon dönthetsz melyik hangoskönyv verzió érdekel leginkább:

Pál utcai fiúk

Pál utcai fiúk hangoskönyv letöltés

Ingyenes Pál utcai fiúk hangoskönyv youtube-ról letölthető verzió >>

Eredeti A Pál utcai fiúk – Hangoskönyv (MP3) – Németh Kristóf előadásában >>

 

A Pál utcai fiúk Molnár Ferenc 1907-ben megjelent ifjúsági regénye. Első közlése 1906-ban, a Tanulók Lapja című ifjúsági folyóiratban folytatásokban történt. Magyarországon az egyik legolvasottabb és legnépszerűbb regény, kötelező olvasmány általános iskola ötödik osztályában. Külföldön a legismertebb magyar regény: számtalan nyelvre lefordították, sok országban (például Olaszországban, Brazíliában, Lengyelországban és Japánban) kötelező vagy ajánlott iskolai olvasmány. A könyv máig ható nemzetközi népszerűsége arról tanúskodik, hogy olvasói szerint örök élethelyzetekről szól, bárhol, bármikor történhetett volna.

A regény főszereplői – Nemecsek Ernő, Boka János, Geréb Dezső, Áts Feri – olyan karakteres emberi viselkedési mintákat mutatnak, amelyeket a név puszta említése felidéz és a könyv annyira ismert, hogy ezeket a neveket gyakran használják emberi jellemek tömör leírására. A szereplők nevén kívül fogalommá váltak a regényből például a „gittegylet”, az „einstand” vagy a „grund” szavak is. (Wikipédia)


TOVÁBBI HANGOSKÖNYV TÉMÁK:

 

Hangoskönyv

Forrás: youtube.com, bookline.hu